Recensioner

Tack vare Malins coaching och Wingwavemetoden, så lossnade "proppen" och jag befann mig återigen i "the flow" när det gäller min verksamhet, så skönt! Och det på bara en wingwavesession! Imponerande, tack Malin! "

Emma


"Malin Aquilon är fantastiskt skicklig. Jag kan varmt rekommendera att ta hjälp av Malin. Wingwave metoden hjälpte mig på ett effektivt sätt att bli av med gammal stress".

Kristina


"Jag har tidigare gått till psykolog men aldrig känt att det gett ett riktigt resultat av att må bättre... Bara åtskilliga samtal om det förflutna. Jag kände att jag ville komma framåt. Det Malin gör är att konkret lösa upp problemen inom dig och hjälper dig att på en gång bearbeta dina känslor. Efter bara 2 sessions kände jag otrolig skillnad. Utöver det är Malin en fantastisk person som verkligen bryr sig om alla hon träffar. Jag rekommenderar henne starkt!

Veronica


"Ljuswerket coaching- högklassig coaching med garanterat resultat- finns det? Ja, hos Malin Aquilon på ljuswerket coaching gör det det. Jag träffade Malin första gången 2012, och hon revolutionerade det sätt jag såg på mig själv, efter åratal av självsökande, och även terapier hos divese terapeuter, kuratorer, psykologer och healers, så kunde Malin sätta fingret direkt på mina dilemman- och också lösa dom där och då på plats. Livet är som det är, det finns hela tiden fler saker att jobba med hos sig själv, och förändringar i livet att klara av, men då vet jag att Malin finns, och att vi löser det. Inget ältande, utan, vad är problemet, och låt oss lösa det. Vill du ha en coach med erfarenhet, medkänsla, lugn, och trygg, som har förmågan att hjälpa dig att plocka fram dina inre resurser, och få resultat, så är Ljuswerket coaching klockrent. Tack Malin!"

Megan Olsson


"Wingwave/EMDR är en effektiv metod som snabbt ger en hjälp mot stress/ångest/rädslor. Jag fick bl a fantastisk hjälp med att ta bort känslan kring ett gammalt minne som undermedvetet påverkat mig i flera års tid. Gick från en -9a till 0! Malin är otroligt skicklig, kompetent och inkännande och det är en glädje att gå till henne! Jag är så himla nöjd! Jag rekommenderar varmt Malin Aquilon! "

Melodie Sandström


 "Wingwave / EMDR is an effective method that quickly helps with stress / anxiety / fear. Among other things, I received fantastic help in removing the feeling of an old memory that subconsciously affected me for several years. Went from a -9a to 0! Malin is incredibly skilled, competent and accommodating and it is a joy to go to her! I'm so happy! I highly recommend Malin Aquilon!" 

Melodie Sandström


"Jag är van vid att gå i terapi som går bortom intellektet, såsom frigörande andning och drömterapi. Här möter jag ytterligare en terapiform där man jobbar via kroppen. Alla ämnen som kommer upp är värda att jobba med. Via muskeltest och ögonrörelser tar man kontakt med kroppens egen intelligens och går bortom ego och intellekt, vilket löser problemen. Via kontrollfunktionen, dvs muskeltestet, får man också bekräftelse på att något är löst; och det sker snabbt, djupt och effektivt. För min del har jag kunnat integrera relationsproblem och förluster, processat olika känslor och kunnat göra val inför framtiden. Att möta Malin med den glädje, lättsamhet, trygghet och säkerhet hon utstrålar, så blir känslan: "Gud, så spännande att vara här!"

Maria Lindelöf


"Malin is amazing at what she does. I would highly recommend her for anyone needing guidance in all avenues of life. Additionally, she is kind and and has a warm personality, key ingredients for a coach".

Umar Chughtai

RECENSIONER

Jag vill passa på att tacka mina klienter som lär mig så mycket!

Malin


"Resultat av coaching direkt!


"Den första gången jag hade coaching med Malin, visste jag inte vad jag hade att vänta. Jag har genom åren mött flera andra coacher och även en och annan psykolog och andra terapeuter, med varierat resultat. Det har för det mesta varit dyrt och lämnat mig med en känsla av att det är något fel på mig. Och de eventuella framstegen har varit långsamma. Efter bara ett möte med Malin, kändes det som att poletten trillade ner nästan direkt och jag fick svar på frågor jag ställt mig själv under många års tid. Jag förstod verkligen vad Malin sa, och hon gav mig idéer till ett helt nytt sätt att tänka och vara, som jag kunde testa redan nästa dag - med fantastiskt resultat! Malin är en underbar coach! Så bra att jag forsätter få coaching med henne via internet/skype och det funkar jättebra!"

Emma - en glad kund redo att förändra sitt liv.""Jag rekommenderar starkt Wingwave metoden då den är snabb och effektiv. Efter endast två behandlingar fick jag hjälp med att frigöra mig från en mycket stressig arbetsrelaterad situation. Behandlingen gick även på djupet för att släppa på spänningar som var ihopkopplade med en tidigare olycka som varit fysiskt påfrestande. Efter behandlingen hade jag helt släppt tvångstankarna kring min arbetssituation och min ländrygg känns avslappnad och hela kroppen i balans. Jag kände mig trygg med den kompetenta och empatiska terapeuten Malin som guidade mig genom hela denna känslofyllda "resa".

Lotta"Jag är väldigt imponerad av denna metod som Malin använder för att hjälpa mig med att äta mindre, hitta en arbetsbalans och generellt må bättre. Så enkel men så kraftfull och snabb. Medan jag sitter framför Malin och hon gör sin REM-magic med fingrarna, känner jag skillnad direkt. Alla borde prova - kontakta Ljuswerket!"

Camilla "Vad som är viktigt för en framgångsrik ledare är också sant för värdefulla coaching sessioner: Malin har alltid lyckats få mig att fokusera på vad som har varit nyckeln till min personliga utveckling och framgång.  Malin hjälpte mig att blomma och bygga vidare på mina egna resurser, den mest solida grund du kan stå på. Samtidigt relaterade hon till sin egen erfarenhet och upplevelse från insidan av affärsvärlden. På så vis hjälpte hon mig att bli bättre utrustad och förberedd för de praktiska utmaningarna som ingår i professionellt arbete". 

Margarethe


"A few months ago, I had the priviledge to test the Wingwave trauma release technique offered by Malin. Although I was a bit familiar with the EMDR and similar modalities of working therapeutically with clients, I was completely surprised on how easy but profound it works. Malin is a caring, loving and experienced practitioner, with a unique and comfortable way to guide, move and release one's traumas in a very efficient and permanent way. I was going for one particular traumatic event I wanted to release but during the session I discovered other connections to older wounds and I released and healed much more than expected. I highly recommend Malin and the way she works -you will not be dissappointed".

Catrinel Lyon -licensed psychosynthesis therapist and life transformational coach


"Hos Malin på Ljuswerket känner man sig trygg och är i goda händer. Malins kompetens är utöver det vanliga och hon erbjuder en verktygslåda som går bortom medvetandets begränsningar. Hon har en extraordinär förmåga att, genom kroppens subtila mekanismer, identifiera vad som håller oss tillbaka och behöver lämna oss för att ge plats för något nytt. Ett elegant samspel mellan sinne, kropp och själ leder till förändring. Det handlar inte bara om mig utan påverkar generationer och leder till att man upplever sin omvärld med andra ögon. En känsla av frihet och inre lugn infinner sig efter besöket. Tack".

Lotta Naess, grundare av Soulcoherence


"Malin är proffs på det hon gör. Med ett lugn som får mig att känna mig trygg, hjälper hon mig att släppa på mina trauman - stora som små. På bara några veckor har jag gått från djupaste förtvivlan med tårar varje dag - till hopp om framtiden. Tack Malin!!"

Eva Johansson


"En förtroendeingivande coach som avlastar och stärker! En boost och en lisa för själen. Jag kan varmt rekommendera att bearbeta istället för att gå och bära på händelser. Skönt att frigöra kraft och välmående, väl värt arbetet".

Cecilia Hellqvist


"Jag träffade Malin inför ett test i skolan. Malin hjälpte mig lugna nerverna och känna mig trygg inför detta. Hon är väldigt professionell och gav från första stund ett varmt och lugnande intryck".

Rebecka


"Intuitivt, inkännande och varmt helande med olika metoder som väljs efter person, behov och tillfälle.Går därifrån med precis det just jag behövde denna gång. En inre trygghet och vetskap om mina egna styrkor."

Johanna Valentin


"Jag skulle vilja kalla det stjärnwerket för Malin är stjärna på det hon gör! En fantastiskt duktig och inkännande coach som med varm hand, intuitivt guidar dig och lyfter fram det som är sant inom dig".

Josefina Sanner